4PS Construct samlar alla arbetsmoment i ett och samma system

Genom att investera i en systemlösning som stöder alla affärsprocesser och arbetsmoment, kan du skapa rätt förutsättningar för en bra arbetsmiljö och ge din personal ett smidigt verktyg som underlättar deras arbete. Genom att samla många processer i ett och samma system sparar din personal tid. Dessutom finns all data och information samlat på ett ställe, vilket ger dig bättre inblick i verksamheten.

4PS Construct är ett affärssystem som uppfyller just dessa önskemål och passar särskilt bra för bygg-, entreprenad- och installationsbranschen Systemet ger dig möjlighet att leda projekt, arbeta med bokföring och finans, sköta inköp samt hantera logistikflöden och servicearbeten.

Skalbar lösning anpassad för just din verksamhet

4PS Construct är byggt på Microsoft affärssystem Dynamics NAV. Kombinationen av ett smart ekonomisystem tillsammans med branschspecifik funktionalitet ger dig en heltäckande systemlösning för verksamheter inom bygg och anläggning, installation samt service och underhåll. Systemet är uppdelat i ett flertal olika moduler för att du ska kunna välja just de delar som er verksamhet har behov av. Allt från projektstyrning, service- och underhållsarbete samt produktion. Med ett och samma system som stöder alla dina processer kan du spara tid och minska risken för dubbelarbete i flera olika system.

Mobila lösningar

Microsofts väletablerade affärssystem Navision tillsammans med 4PS Construct och dess branschfunktionalitet har även stöd för mobila lösningar. Företag inom dessa branscher har behov av en systemlösning som kan anpassas efter olika delar inom verksamheten. Ekonomi- och redovisningsdelarna används exempelvis av personalen på kontor, medan andra delar används av personal som arbetar ute på fält. 4PS fältserviceapp används för rapportering av uppdrag och material samt serviceorderhantering. Det finns också en tidsportal som möjliggör smidig och flexibel tidregistrering. Med hjälp av den här typen av mobila lösningar kan du på ett smart och effektivt sätt använda systemet utifrån just din arbetsuppgift och ditt behov. Möjlighet finns både för att jobba online och offline.

Itero har sedan början av 2000-talet arbetat med att hjälpa företag att effektivisera sina affärsprocesser, med hjälp av affärssystem och systemlösningar anpassade efter både små och medelstora företag. Genom att arbeta med välbeprövade standardlösningar och samtidigt kunna erbjuda kundanpassade lösningar utifrån exempelvis specifika branschbehov, hjälper Itero dig att öka både kontroll och flexibilitet i er verksamhet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s